Modellen

Al jaren lang maken wij ondernemers blij met een op maat gemaakte Boscarrelli. Wereldwijd rijden er vele modellen rond en daar zijn wij trots op.
Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden. Wij staan open voor alle ideeën; van klein tot groot, van makkelijk tot ingewikkeld. Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Boscarrelli 50

(AM RIJBEWIJS)

De Ape50 laat iedereen glimlachen. Het maakt niet uit wat u verkoopt, uw Boscarrelli zal zorgen dat het leuk is. Voor dit kleine brommertje is een AM rijbewijs nodig.

De Ape50 is in te zetten voor verschillende toepassingen; verkoop van koffie, wijn, bier of broodjes. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het.

Maar natuurlijk is de Ape50 ook een perfect reclamemiddel. De Piaggio in een sprekende kleur met uw logo op de vleugels, daar kan niemand omheen en laat een blijvende indruk achter.

 

Details

Boscarrelli 200

(B RIJBEWIJS)

Met zijn sterke 200cc benzine motor zoeft de Calessino over de weg.

De vormgeving en het lijnenspel van de Piaggio Ape Calessino blikken terug naar de jaren-60. Hét gevoel van Italië; La Dolce Vita!

De originele versie is uitgerust met een achterbank voor 2 passagiers. Met een werkblad en vleugeldeuren maken wij er een echte Boscarrelli van. Ook de Calessino kunnen we naar wens voor u samenstellen. Deze casanova is een echte blikvanger en u zal opslag verliefd zijn.

Details

Boscarrelli 400

(B RIJBEWIJS)

Nostalgie: Ape Classic is de met zijn authentieke uitstraling de meest nostalgische Piaggio.
Sterk: Door zijn draagvermogen van 600kg kan deze makkelijk omgebouwd worden met een zwaardere opbouw.
Krachtig: De 400cc sterke dieselmotor maakt de kleine driewieler oersterk.

De Classic is verkrijgbaar als Fly versie, met een lage opbouw, in een verlengde versie of als Walk-in. Een foodtruck, mobiel verkooppunt, reclame/promotievoertuig, de Classic is inzetbaar voor vele doeleinden.

Details

Route van Ape tot Boscarrelli

Route van A(pe) naar Z

Een Boscarrelli kopen is geen nieuwe trui die aangeschaft wordt. Hier hangt een heel plan van voorbereidingen, uitzoeken ed. aan vast.

Kennismaking

Wij beginnen met een eerste kennismaking en bespreken wat uw wensen zijn. Deze kennismaking kan zowel telefonisch als bij ons in de showroom.

Uw wensen worden door ons vertaald in een offerte en deze wordt net zo lang aangepast tot wij de perfecte samenstelling met elkaar hebben gevonden.

3D tekening

Na het geven van een akkoord op de offerte wordt een aanbetalingsfactuur verstuurd en wordt de perfecte samenstelling vertaald in een 3D tekening. Hierna kunnen er uiteraard nog wijzigingen in het ontwerp worden aangebracht. Nadat wij een akkoord hebben ontvangen op de 3D tekening zullen wij beginnen met de bouw van uw Boscarrelli.

Aflevering

Gedurende de bouw van uw Boscarrelli houden wij u op de hoogte van het proces via WhatsApp of email. Ongeveer een week voor de aflevering sturen wij u de factuur voor het laatste gedeelte van de betaling. Hierna maken we een afspraak voor de leverdatum.