Over ons

Bij Boscarrelli vinden wij tevreden klanten belangrijker dan massaproductie. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van onze wagens en apparatuur. Vandaar dat de omgebouwde Piaggio’s in 2020 ook een eigen naam hebben gekregen; Boscarrelli. Inmiddels rijden onze Boscarrelli’s wereldwijd rond. Wij zijn dan ook trots dat onze klanten wereldwijd ondernemen en wij hier deel van mogen uitmaken. Wij bouwen de mooiste foodtrucks compleet naar wens van de klant.

Achter Boscarrelli zit Arnoud van Marrewijk. De tweede generatie autoliefhebber, waar vader Hans eind jaren 70 begon met Autobedrijf van Marrewijk voor bedrijfswagens met openlaadbak. Inmiddels heeft Arnoud het bedrijf van zijn vader uitgebouwd met meerdere takken welke vallen onder de Marrewijk Groep. Vakgarage van Marrewijk BV is dealer van Piaggio en zorgt voor reparatie en onderhoud van deze wagens. Viam Specials BV is de creatieve foodtruck bouwer en heeft het merk Boscarrelli onder zijn hoede en via TukTukparts zijn Piaggio Ape onderdelen online te bestellen. Alles ademt Piaggio Ape bij dit eigentijdse bedrijf waar de kennis en passie voor deze vriendelijke omgebouwde tuktuks duidelijk zichtbaar is.

  Arnoud aan het woord:

“Wat begon met de verkoop van een Piaggo Ape voor een kaasboer in Bodegraven volgde al snel in een nieuwe klus voor Albert Heijn. Een omgebouwde koffiekar voor de introductie van een nieuw koffiemerk. Koffiemerk Kaldi volgde snel en zo ging het balletje rollen. Door het veelvuldig inzetten van social media en veel mond-tot-mond reclame hebben wij Boscarrelli landelijk en internationaal op de kaart gezet. Inmiddels rollen hier jaarlijks ruim 100 omgebouwde Piaggio’s uit onze werkplaats, verzorgen wij het onderhoud van deze wagens en hebben we al geruime tijd een goedlopende webshop met allerhande onderdelen voor de Piaggio’s.”